Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
25.11.2022
Výprodejový víkend
Připojujeme se také ke slevovému "šílenství" a nabízíme slevu 15% na veškerý sortiment softshellu a veškeré zboží v kategorii "Výprodej".  Nelekejte s... číst celé
12.11.2022
Čepičkové panely
Dorazily překrásné tištěné panely přímo pro ušití čepiček. Jsou krásné, padnoucí a hoooodně neokoukané :) Ušít si můžete jednu oboustrannou čepku a je... číst celé
09.11.2022
Nově skladem tištěné vaflové piké
Krásný den, milé švadlenky. Přifrčely nám opět nějaké novinky, tentokrát tištěné vaflové piké na tvorbu vánočních utěrek.  Hezký den, vaše Aidina. číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
31.10.2022 Metráž
Jak se šije z wellsoftu
Chlup sem, chlup tam,... nám už je to všechno jedno.... číst celé
Co je nového u nás v obchůdku???
V tomto textu bych se ráda věnovala aktivitám navíc, při kterých můžete získat určité zboží přednostně či s výraznou slevou. číst celé
Robert Kaufman Fabrics
Před mnoha lety se mi v jednom eshopu líbilo bavlněné plátno. Bylo velmi čučavé, neokoukavé a já ho nutně potřebovala. Jenže ta cena. Oproti ostatním ... číst celé
Zobrazit všechny články
Hola, hola, vánoční čas volá, ...

Krásný večer, milé švadlenky. 

Konečně jsem po neustálém odkládání a odsouvání  posbírala odvahu a posílám Vám vzkaz, co je u nás nového. Jelikož je první, bude mít spoustu nedostatků, určtě ještě i druhý a třetí... Ale budu dělat maximum pro to, abych se postupně zlepšovala. No raději to nebudu zbytečně prodlužovat a jdeme na to :) 
       

  • Na četné dotazy jsme naši nabídku doplnili o pro nás komplet nový sortiment, a to  výztuhy.  Plánujete-li  ušít pro své nejbližší chňapky, máme zaro s teflonovou vrstvou, arachne aby byla chňapule měkčí :) a na svrchní vrstvu krásná barevná plátna

  • Aby chňapulím nebylo smutno, můžete ušít i fešácké utěrky. Na jejich tvorbu doporučuji vaflové piké. Skladem máme tištěné i jednobarevné. Jednobarevné mají obrovskou výhodu, můžete si je utvořit k obrazu svému. Vyšitím pěkného obrázku, přišitím aplikace,, olemováním barevnými šikmými proužky, fantazii se meze nekladou. 

  • Plánujete vytvořit si vánočního skřítka či olemovat si kapucu či dětský fusak? Máme skladem krásné kožešiny ve 4 barevných odstínech. 

  • Doskladnili jsme také nové pyžamkové úplety ve vánočním dezénu, ale hlavně překrásné čepičkové panely. Z těch jsem úplně nejnadšenější. Hned jsem je ušila a junior si aspoň může vybírat, ve které vyrazí na výlet. A že je někdy vybíravější, jak leckterá ženská :D 

  • A už jsem chtěla končit a vzpomněla jsem si, že bych nakonec zapomněla. Doplnili jsme krásné barevné minky, které jsou aktuálně za akčních 150,-/m. Tato cena nebude platit na věky, pokud máte v plánu tento skvělý materiál pořídit, moc dlouho neváhejte. 

Tímto bych Vám chtěla popřát krásný zbytek dne a hlavně poděkovat za trpělivost, pokud jste dočetli až sem. 

S pozdravem vaše Aidina 

 

Takovéto zprávičky bych ráda posílala jednou za 14 dní.  Za tu dobu se většinou nashromáždí tolik novinek, aby stálo za to. Pokud nemáte zájem dostávat info o našich novinkách, můžete si jejich odběr odhlásit. 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas Veronice Holasové Schejbalové, se sídlem Bítovany 94, 538 51 Chrast u Chrudimi, IČO 03892948 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jak se šije z wellsoftu
31.10.2022 Metráž
Jak se šije z wellsoftu
Chlup sem, chlup tam,... nám už je to všechno jedno.... číst celé
Co je nového u nás v obchůdku???
Co je nového u nás v obchůdku???
V tomto textu bych se ráda věnovala aktivitám navíc, při kterých můžete získat určité zboží přednostně či s výraznou slevou. číst celé
Robert Kaufman Fabrics
Robert Kaufman Fabrics
Před mnoha lety se mi v jednom eshopu líbilo bavlněné plátno. Bylo velmi čučavé, neokoukavé a já ho nutně potřebovala. Jenže ta cena. Oproti ostatním ... číst celé
Nůžky, nůžky, nůžky,.....
23.07.2022 Galanterie
Nůžky, nůžky, nůžky,.....
Velmi důležitým krokem aby se šicí dílo podařilo, je stříhání. Stačí blbě položit střih, špatně střihnout a škody můžou být nevratné. Na stříhání je p... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Proč u nás nakupovat?
  • Již od 1500,- vám odešleme zboží zdarma.
  • Čím více u nás nakupujete, tím větší věrnostní slevu máte. 
  • Téměř 1500 položek skladem, které neustále rozšiřujeme. 
Kde nás najdete

Bítovany 94

538 51 Chrast u Chrudimi

Kontakty
Aidina
Veronika Holasová Schejbalová
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz