Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
28.09.2022
Předobjednávka střihů
Vyhlašuji předobjednávku střihů. Průběžně doplňuji další a další střihy, do konce měsíce by měl být seznam kompletní. Předobjednávka bude končit 10.10... číst celé
22.09.2022
Výprodej softshellu
Vyprodáváme softshell wellboa s 15% slevou za 279,-. Platí do vyprodání zásob. Tento materiál již nebude znovu doskladněn. Máte-li o kožíškový soft zá... číst celé
14.09.2022
Dopravné zdarma
V těchto dnech slavíme dvouleté výročí našeho nejmladšího juniora. Až do pátku 16. 9. 2022 pro vás máme dopravné zdarma. Toto dopravné platí přes Balí... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Co je nového u nás v obchůdku???
V tomto textu bych se ráda věnovala aktivitám navíc, při kterých můžete získat určité zboží přednostně či s výraznou slevou. číst celé
Robert Kaufman Fabrics
Před mnoha lety se mi v jednom eshopu líbilo bavlněné plátno. Bylo velmi čučavé, neokoukavé a já ho nutně potřebovala. Jenže ta cena. Oproti ostatním ... číst celé
23.07.2022 Galanterie
Nůžky, nůžky, nůžky,.....
Velmi důležitým krokem aby se šicí dílo podařilo, je stříhání. Stačí blbě položit střih, špatně střihnout a škody můžou být nevratné. Na stříhání je p... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas Veronice Holasové Schejbalové, se sídlem Bítovany 94, 538 51 Chrast u Chrudimi, IČO 03892948  (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Co je nového u nás v obchůdku???
Co je nového u nás v obchůdku???
V tomto textu bych se ráda věnovala aktivitám navíc, při kterých můžete získat určité zboží přednostně či s výraznou slevou. číst celé
Robert Kaufman Fabrics
Robert Kaufman Fabrics
Před mnoha lety se mi v jednom eshopu líbilo bavlněné plátno. Bylo velmi čučavé, neokoukavé a já ho nutně potřebovala. Jenže ta cena. Oproti ostatním ... číst celé
Nůžky, nůžky, nůžky,.....
23.07.2022 Galanterie
Nůžky, nůžky, nůžky,.....
Velmi důležitým krokem aby se šicí dílo podařilo, je stříhání. Stačí blbě položit střih, špatně střihnout a škody můžou být nevratné. Na stříhání je p... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Proč u nás nakupovat?
  • Již od 1500,- vám odešleme zboží zdarma.
  • Čím více u nás nakupujete, tím větší věrnostní slevu máte. 
  • Téměř 1500 položek skladem, které neustále rozšiřujeme. 
Kde nás najdete

Bítovany 94

538 51 Chrast u Chrudimi

Kontakty
Aidina
Veronika Holasová Schejbalová
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz