Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
20.03.2023
Vaflovina, běhouny a mašle, mašle, mašle....
Do nabídky přibylo převeliké množství stuh a stužek, různých šíří, barev i vzorů. Velikonoce se blíží, neváhejte tedy. Nabídka trvá do vyprodání zásob... číst celé
03.03.2023
DOVOLENÁ a doprava zdarma a sleva 10% na nákup
V období od 6. března do 12. března jsme slíbili dětem lyžovačku na horách. V tomto čase proto nebudeme expedovat balíčky. Eshop poběží bez omezení, o... číst celé
15.02.2023
Plátna a dekorační látky v akci
Máme v akci plátna již od 89,- a dekorační látky již od 125,- Ceny platí do neděle 19. února 2023 nebo do vyprodání zásob. číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
16.01.2023
Balíčky vzorečků
Už se vám také stalo, že jste si objednali látku, která vás naprosto nadchla na obrázku a pak přišla....a .... nadšení není zas tak veliké,....občas p... číst celé
31.10.2022 Metráž
Jak se šije z wellsoftu
Chlup sem, chlup tam,... nám už je to všechno jedno.... číst celé
Co je nového u nás v obchůdku???
V tomto textu bych se ráda věnovala aktivitám navíc, při kterých můžete získat určité zboží přednostně či s výraznou slevou. číst celé
Zobrazit všechny články
....a odteď už vám neunikne žádná novinka....

.... stačí jen si u nás zaregistrovat Váš email a cca jednou za 14 dní se Vám Aidina svěří, co je u nás nového....

Toto rozesílání novinek můžete kdykoliv zrušit. 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas Veronice Holasové Schejbalové, se sídlem Bítovany 94, 538 51 Chrast u Chrudimi, IČO 03892948  (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Balíčky vzorečků
16.01.2023
Balíčky vzorečků
Už se vám také stalo, že jste si objednali látku, která vás naprosto nadchla na obrázku a pak přišla....a .... nadšení není zas tak veliké,....občas p... číst celé
Jak se šije z wellsoftu
31.10.2022 Metráž
Jak se šije z wellsoftu
Chlup sem, chlup tam,... nám už je to všechno jedno.... číst celé
Co je nového u nás v obchůdku???
Co je nového u nás v obchůdku???
V tomto textu bych se ráda věnovala aktivitám navíc, při kterých můžete získat určité zboží přednostně či s výraznou slevou. číst celé
Robert Kaufman Fabrics
Robert Kaufman Fabrics
Před mnoha lety se mi v jednom eshopu líbilo bavlněné plátno. Bylo velmi čučavé, neokoukavé a já ho nutně potřebovala. Jenže ta cena. Oproti ostatním ... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Proč u nás nakupovat?
  • Již od 1500,- vám odešleme zboží zdarma.
  • Čím více u nás nakupujete, tím větší věrnostní slevu máte. 
  • Téměř 1500 položek skladem, které neustále rozšiřujeme. 
Kde nás najdete

Bítovany 94

538 51 Chrast u Chrudimi

Kontakty
Aidina
Veronika Holasová Schejbalová
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz